реклама

реклама

Карантинні умови сильно обмежили діяльність окремих закладів громадського харчування. Неможливість приймати гостей призвела до появи доставки навіть там, де її спочатку бути не повинно. Деякі ресторани продовжили працювати, надаючи своїм клієнтам страви на винос або в форматі доставкою кур'єром. Залишилося лише автоматизувати цей процес і пропозиція від компанії Poster як ніколи підходить для реалізації цієї цілі.

image001

Надається повне all-in-one рішення, де можна управляти замовленнями, контролювати їх виконання, а також збирати найважливішу статистику. Правильно використовувана програма для доставки їжі з ресторану стане надійним засобом автоматизації. Клієнти зможуть робити замовлення через сайт, мобільний додаток або по телефону. Інформація синхронізується з Poster Shop і іншими системами.

Єдиний інформаційний простір

Кур'єри, відповідальні менеджери і керівництво отримує в управління єдиний пакет даних з наступними перевагами:

  1. Єдиний блок інформації в одному місці. Одночасно приймається замовлення всередині ресторану, на винос і з доставкою. У програмі Poster підготовлені всі необхідні процеси таким чином, щоб виключити появу непередбачених проблем;
  2. Контроль замовлення. В системі завжди з'явиться відповідна інформація щодо замовлення, а при необхідності можна налаштувати повідомлення, щоб кур'єр не забував забрати і доставити блюдо;
  3. Відстеження доставки. Аналіз наявних даних дозволить зрозуміти, де саме потрібно прискорити роботу – в кур'єрській службі, видачі або на кухні;
  4. Акції та знижки. Окремим категоріям гостей надаються приємні знижки і бонуси в залежності від їх замовлення.

Попереднє налаштування і детальне вивчення всіх інструментів допоможуть реалізувати на підприємстві ще один елемент – доставку.

Poster – комплексний підхід до автоматизації

Особливість сервісу в тому, що використовується комплексний підхід до реалізації завдання. Poster – це повна автоматизація бізнесу, в той час як інструмент автоматизації доставки є окремим модулем для адаптації і наступного налаштування.

image002  

Є можливість створювати управлінське меню, забезпечувати фінансовий і складський облік, готувати систему лояльності, контролювати продажі зі смартфону, вести облік заробітної плати і багато іншого. Впровадити програмний продукт допоможуть представники розробника, попередньо розповівши замовникам всю необхідну інформацію.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100