реклама

реклама

У лінійці комерційних автомобілів концерну “Фіат” модель “Фіоріно” відрізняється від інших за розміром. Ця робоча конячка дуже компактна, майже як хетчбек, хоча це справжній вантажний фургон.

1

Сумісно з експертами автодилера Fiat Professional, ми розібралися, кому підійде новий Fiat Fiorino, вартість якого станом на осінь 2021 року стартує від 337 000 грн.

Перевезення вантажу

Основне призначення комерційного автомобіля - вирішувати різні бізнес-задачі, що стосуються перевезень. Невеликий вантажний фургон оптимально підходить для кур’єрської доставки, перевезення незначних вантажів, обладнання, запакованих посилок до відділення пошти тощо.

У дизельних версіях фургону Fiorino Van вантажність можна збільшити до 660 кг. А завдяки мобільності шарнірних перегородок та складання сидінь у кузові, без проблем перевозять довгоміри: рейки, дошки, труби довжиною до 2,5 метрів.

Змішані перевезення

Коли робота пов’язана з транспортуванням то пасажирів, то вантажу або всіх разом, потрібно вибирати вантажно-пасажирську версію кузова.

У моделі Combi одночасно пересуваються 4 або 5 пасажирів (залежно від модифікації) разом з багажем: речами, обладнанням, товаром тощо.

У цій автівці забезпечений легкий доступ до салону та вантажного відсіку. Позаду є двоє дверей, що відчиняються на 180°. Можна облаштувати додаткові розсувні бічні двері: згідно з прайсом, це додаткова платна опція від заводу-виробника.

Коли власник кермує власноруч

Авто італійської марки часто обирають бізнесмени, які планують керувати нею власноруч або по черзі з найманим водієм.

У таких робочих фургонах все продумано для комфорту водія, який вирушає на довгі дистанції та перебуває за кермом багато годин поспіль, а саме:

  • оптимальне положення тіла керманича;
  • водійське сидіння має регульовану висоту, поперекову опору та підголовник з підлокітником (залежно від комплектації та замовлення);
  • м’яка тканинна оббивка крісла;
  • коробка передач на передній панелі;
  • центральна консоль з утримувачем склянок, розеткою та зарядним пристроєм USB.

Сімейна автівка

Коли мова йде про сімейне авто, в уяві з’являється новомодний кросовер. Проте найзручнішими “сім’янинами” є саме комерційні авта у пасажирських версіях, як Fiorino. Чому?

По-перше, у салоні достатньо місць для пасажирів, а саме для родини з 5 осіб.

По-друге, салон пристосований для перевезення малечі - крісла убезпечені ременями Ізофікс для фіксації дитячих автокрісел. У бічних панелях дверей є багато місця для перевезення дрібних речень та води.

Корпус автівки захищений від бічного удару. Разом з тим, салон не “з’їдає” корисний об’єм вантажного відсіку, куди можна покласти валізи, запаси харчів та навіть візочок.

Отже, купуючи таке авто для провадження підприємницької діяльності, можна з успіхом використовувати його і для особистих потреб власної родини.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100