реклама

реклама

Новозбудований ЖК Signature якісно виділяється серед елітних новобудов у Києві. По-перше, будинок має преміальне розташування у фешенебельному районі на Печерську. По-друге, вартість житла з дня старту продажів залишається найвищою у місті.

3

Але кожен квадратний метр апартаментів коштує цих шалених грошей і ось чому.

Клуб мешканців

Згадайте, де ви зустрічали формат клубного будинку? Так, в Україні такі будинки існують, проте жоден з них не пропонує настільки високий рівень комфорту для резидентів. Серед інвесторів ЖК Signature забудовник воліє побачити дуже заможних осіб, які здатні інвестувати чималі гроші у нерухомість у Києві.

Ще однією обов’язковою умовою придбання квадратних метрів є співбесіда із забудовником. Саме так формується каста людей, що мешкатимуть у сусідніх квартирах. Передбачається, що всі матимуть спільні інтереси, бізнес, цікавості та соціальний статус.

Ймовірно мешканцями стануть відомі політики, представники українського списку “Форбс”, зірки шоу-бізу. Тобто заможні, порядні та чемні люди, сусідство з ким не завдаватиме дискомфорту іншим мешканцям, а , навпаки, допоможе налагоджувати корисні зв’язки.

Чи може статися так, що у продажі житла буде відмовлено? Невідомо. Потрібно звертатися до представника забудовника особисто.

Вільне планування

Інвестори вкладають у найдорожче житло, тому отримують зручну та ідеальну для родини квартиру. Від забудовника всі апартаменти мають вільне планування - жодної перегородки. Всі стіни та кімнати зводяться за індивідуальним, погодженим із власником дизайн-проектом потім.

Готова до заселення квартира може мати різне планування - open space з затишним спальним місцем, кілька спален чи дитячих для великої родини, розумний простір для роботи вдома, простір для вечірок та зустрічі гостей тощо.

Під час ремонту використовуються преміальні будматеріали, а комплектувальники на фінішному етапі нашпиговують квартиру люксовою технікою, італійськими меблями та предметами мистецтва.

Все необхідне поруч

За концепцією Privacy Life, яку пропонує забудовник, необхідна інфраструктура для відпочинку, дозвілля та шопінгу знаходитиметься на перших поверхах веж за парканом закритої території.

Фітнес-центр, супермаркет, СПА-салон, зимовий сад для прогулянок, басейн - все це доступне лише для резидентів веж та їхніх гостей. Жодна особа з вулиці не матиме права потрапити на територію без запрошення когось із мешканців.

Така концепція дозволяє насолоджуватися перевагами життя в центрі міста, і водночас бути огородженим від стороннього шуму та небажаних контактів з людьми.

До відома читачів: детальну інформацію про вільні апартаменти та продаж можна дізнатися на офіційному сайті забудовника або у відділі продажу поруч із новозведеним будинком.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100