реклама
Sucurity Police

реклама

Ви обожнюєте риболовлю зі спокійною і тихою атмосферою, з зачарованими пейзажами. Або ж ви затятий мисливець, який готовий годинами бродити по лісі, вистежуючи свою здобич. Але настають холоди і хотілося б займатися улюбленою справою і взимку, в тому числі? Тому буде до речі гарненько утеплитися перед виходом на лід, в ліс, де так само дме пронизливий вітер, щоб уникнути неприємних наслідків.

Хочу познайомити вас з такими чудовими костюмами від компанії Norfin. У них ви напевно не замерзнете, захоплені в своє хобі. Адже вони виконані тільки з якісної сировини. Так само присутня тканину, яка утримує морозний подих природи і вологу, не дивлячись на це ви не будете відчувати себе як в консервній банці, матеріал дає можливість організму дихати. Але це не всі переваги.

image001


Крім перерахованих вище переваг, спецодяг також володіє:

  • чудовим пошиттям;
  • функціональністю;
  • міцністю;
  • красивим дизайном;
  • морозостійкістю до -45С.

А тепер давайте розбиратися більш уважно.

Що мається на увазі під першим пунктом. Так ось сюди входять вірні розміри кожної моделі. Так що вам не доведеться переживати, з приводу того чи підійде вона. Також всі прошито на совість, строчка йде строго по прямій лінії, без "хвиль".

Функціональність полягає в тому, що костюм не сковує. І це не мало важливо. Адже коли треба зробити швидкий і різкий рух, вам нічого не завадить. Наприклад: сидите і чекаєте клювання, а його все немає і немає. Трошки розслабилися, задумалися, вирішили випити чайку і тут починає клювати риба, Ви вмить підсікаєте її, без дискомфорту. Або ж на полюванні ходите посеред дерев, гілок, а пересуватися слід безшумно, щоб не злякати звіра, це будуть вільні пересування, невимушені кроки. Так само наявність великої кількості кишень, як для дрібниць, так і для необхідних речей, відіграє вагому роль.

image003

Для крою використовуються високоякісну основу. Адже компанія Norfin не має справу з підробками і не економить на закупівлі: ниток, тканини, утеплювачів, липучок, застібок - змійок. Все зшито між собою професіоналами на совість. Що дає можливість носити цю екіпіровку не один сезон. Вона буде вас виручати багато років.

Гарний дизайн, це окрема заслуга майстрів. Адже вони до дрібниць відпрацьовували всі деталі, удосконаливши їх. Колірна гамма включає в себе темні і сірі відтінки, з яскравими вставками і світловідбивачами. Які будуть до речі для прискорених пошуків, якщо людина загубилася, заблукала, то це допоможе швидше її відшукати серед темряви, заметів. Безумовно в кожної моделі є глибокий капюшон з регулюванням і кнопкою, дає додатковий захист від вітру.

Морозостійкість – головне завдання, адже вона відповідає за те, що б ви не отримали обмороження, займаючись своєю улюбленою справою. На внутрішній стороні куртки і штанів наявність флісовій основи високих характеристик. На штанах і рукавах в обов'язковому порядку є манжети, для того, щоб холодне повітря не заходило під одяг і не знижувало температуру всередині. Верхній шар зроблений з поліестеру і йому не страшні злива, снігопад.

Не тільки чоловікам можна подібні розваги, а й жінкам. Які хочуть розділити з чоловіком його захоплення. Для прекрасної статі, представлені також теплі, легкі, практичні, не мазкі екземпляри. Кожна буде відчувати себе на висоті і не піддавати тіло небезпеці.

image005

Раз ви читаєте статтю, значить ця тема актуальна. Заради економії вашого часу хочеться прийти на допомогу. Такі вироби і не тільки можна замовити на сайті norfin.com.ua. Замовлення оформляється за лічені хвилини, можна оплачувати як всю суму повністю, так і частинами. Доставка здійснюється в будь-яку точку України за короткі строки. Фірма найкраща з аналогів на ринку продажів, адже відповідає ціна якості, тому що працівники виготовляли комбінезон як для себе, з любов'ю, враховували кожну складову виробів, не пропускаючи жодного елемента. Переходьте в інтернет магазин і вибирайте, те що сподобається саме вам!

* реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100