реклама

реклама

Онлайн-шопінг активно розвивається в нашій країні, особливо останні кілька років, що зовсім не дивує. Це дійсно швидко, значно зручніше і не вимагає від нас виходити з дому. Проте, якщо порівнювати поточний стан онлайн-платформ і кількома роками раніше, то різниця колосальна. Всі активно роблять ставку на юзабіліті сайту, аби все було в близькій доступності, інтуїтивно зрозуміло та швидко. Ми провели невеликий моніторинг найбільших вітчизняних інтернет-магазинів і натрапили на MD-Fashion. Для тих, хто ще з ним не знайомий — це онлайн-магазин одягу, взуття та аксесуарів, який є офіційним постачальником усіх, заявлених на сайті компаній-представників в нашій країні.

9cfbed99-d53d-455c-b73a-7a6b376893a6

Загальна кількість партнерів тут досягла відмітки 180, що дійсно вражає і не дає можливості знайти аналогічні мультибрендові офлайн-магазини. Враховуючи вище вказану інформацію про партнерство з торговими марками можна зробити логічний висновок, що вся продукція виключно оригінальна. Це також є величезною перевагою, адже не всі із заявлених на сайті компаній мають монобрендові магазини в Україні, тому придбати фірмові речі з гарантією якості від виробника можна саме тут.

Щодо асортименту, він тут дійсно величезний. Легко знайти формальні моделі для роботи в компаніях, які вимагають дотримуватися дрес-коду. Тобто костюми, сукні-футляри, жакети, піджаки, а також належне для них взуття тут у гідному різноманітті. Варто зазначити, що моделям характерна не тільки відповідна візуальна складова. Вони виготовлені з преміальних матеріалів з доповненням технологіями, тобто не піддаються зминанню, легко прасуються.

c8a44f42-5ba1-4428-b170-692f49ffafef

Товари для вечірок та святкувань тут також присутні. Чимало суконь різних фасонів, забарвлення, довжини, а також сорочок, якими можна доповнити ті ж костюми. Велика кількість компаній-виробників, дозволяє підібрати найбільш підходяще під свій смак, стиль та гаманець. Звісно ж, багато пропозицій і на щодень: джинси, світшоти та худі, вітровки, куртки на холодні сезони та всі можливі доповнення до них. Все це і навіть більше є на MD Fashion. Проте, аби достеменно ознайомитися з усіма пропозиціями, радимо завітати на сайт самостійно.

Тут діє клубна програма. Завдяки ній ви можете накопичувати бали від кожного придбання і використовувати їх в наступних покупках. Для цього потрібно лише зареєструватися та оформити членство в ній. Нічого складного, а вигода є. Звісно, тут часто проходять і різного роду дисконти на визначений асортимент товарів, тому ми б порекомендували підписатися на новинну розсилку.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100