реклама

реклама

Близько 16 400 саджанців дерев буде висаджено в селах та малих містах України до кінця листопада. Таку ініціативу реалізовано в межах  проєкту  «Зелена планета з МХП» від  Фонду «МХП - Громаді». Ініціативні групи у 14 областях України отримують саджанці 7 видів дерев, серед яких: липа, ялина, туя, ялівець, яблуня, черешня, горіх.

DSC_6022

Проєкт передбачає озеленення територій для поліпшення стану довкілля. Дерева планується висаджувати для створення алей, парків чи скверів і облаштування  у подальшому цих просторів для відпочинку місцевих жителів. Громади отримують саджанці безкоштовно в межах корпоративної соціальної відповідальності компанії МХП за результатами попередньої реєстрації.

Нагадаємо, проєкт відбувається вже другий рік поспіль. Торік було висаджено близько 17 000 дерев у 450 населених пунктах по всій Україні.

DSC_6026

Як зауважує директор Фонду «МХП - Громаді» Тетяна Волочай, цей проєкт об’єднує можливості бізнесу та волонтерські ініціативи жителів сіл та малих міст України заради важливої для всіх справи, що стосується формування екологічної свідомості.

- «Зелена планета з МХП» - це не єдина екологічна ініціатива, реалізована нашим Фондом «МХП - Громаді». Цінність її не лише в тому, що люди можуть озеленити свої території, це також практика організуватися заради спільної справи. Це дає розуміння людям важливості спільного вирішення проєктів, справ чи задач і подальшої активності у подібних ініціативах, - наголошує Тетяна Волочай.

DSC_6009

Екологія та енергоефективність – один із основних напрямів, у якому працює Фонд сталого розвитку «МХП - Громаді». Торік на реалізацію екологічних ініціатив було спрямовано близько 4 700 000 грн.

DSC_5924

Про це повідомляє пресслужба Фонду «МХП - Громаді».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Степанич 09.11.2021 11:32
А потім збудують ще по курнику на території цих громад
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100