реклама

реклама

Черкаську будівельну компанію за підсумками року відзначено статусом-званням «Вибір Країни» 2021 та визнано кращою в номінації «Європейський рівень будівництва, професійність та надійність».

фото 1 - головне

Згідно з правилами національного конкурсу, в одній номінації премію отримує тільки одна компанія за рік. Рейтинг формується за результатами досліджень у 49 відкритих джерелах, а також згідно з даними Держкомстату. Враховуються як фінансові показники діяльності, так і ринкова позиція підприємства у динаміці, рівень менеджменту компанії, результати продажів, впізнаваність бренду.

У результаті дослідження методом URSA 50, серед підприємців, які працюють в Україні, згідно з фінансовими показниками FinScore та MarketScore, будівельна компанія «Надія» офіційно нагороджена статусом «Вибір Країни» 2021 в номінації «Європейський рівень будівництва, професійність та надійність».

«Ціль премії – сприяти подальшому розвитку компаній переможців, отримані нагороди - це результат детального вивчення діяльності компанії та настроїв клієнтів. Ми пишаємося українськими підприємствами, які досягають лідерства і не просто відмічають досягнення, але й допомагають ще вище піднімати планку», - Руслан Лірник, генеральний директор Національної премії «Вибір Країни».

На ринку будівельних послуг ПП «Надія» 27 років. Компанія будує та реалізовує  високоякісну житлову нерухомість, що відповідає сучасним  вимогам клієнтів, а також комерційну нерухомість, створюючи зручні умови для ведення бізнесу.

На даний час Будівельною компанією «Надія» побудовано та введено в експлуатацію  19 багатоповерхових житлових  будинків, 12 новобудов знаходиться в стадії будівництва, крім того, будуються об’єкти комерційної нерухомості. Об’єкти нежитлового фонду: 37 завершено, 4 в стадії роботи.

Будівельна компанія «Надія» - це сильна і міцна команда. В штаті компанії висококваліфіковані інженери-будівельники, проектувальники, енергетики, економісти, юристи, менеджери, робітники. Успішну роботу та розвиток фірми забезпечує продумана кадрова політика.  Люди є найціннішим ресурсом компанії.

Забудовник ПП  «Надія» забезпечує кращу якість послуг на ринку первинної нерухомості Черкас за доступними цінами завдяки застосуванню інноваційних стандартів будівництва, передових технологій і сучасних будівельних матеріалів, постійному вдосконаленню якості будівельних робіт, впровадженню знань і досвіду провідних вітчизняних та зарубіжних забудовників, використанню екологічно безпечних матеріалів і енергоефективних технологій. Компанія володіє високим рівнем довіри як клієнтів,так  і партнерів, працює на умовах відкритості, прозорості та добросовісності.

фото 2

Чіткий контроль керівництва за будівельними об’єктами, злагоджена взаємодія всіх структурних підрозділів компанії, використання потенційних можливостей та накопичених знань і досвіду в бізнесі - ось запорука успіху роботи підприємства.

Отримання премії «Вибір Країни» – це перш за все відповідальність перед клієнтами, водночас це і стимул до подальшого розвитку. Не зупинятись, вдосконалювати свою роботу, забезпечувати високу якість товарів та послуг, приймати вчасні оптимальні рішення, стратегічно планувати свою діяльність – такий підхід робить компанії життєздатними та успішними на ринку.

На отримання відзнаки колектив будівельної компанії «Надія» відреагував ентузіазмом працювати якнайкраще, команда сповнена енергії та запалу йти до нових звершень.

«Будівельник – то не лише професія, а й доля по-справжньому щасливих людей. Творити добро, бачити результати своєї роботи, власними руками розбудовувати рідне місто, зводити будинки, в яких зросте не одне покоління дітей, усвідомлювати, що доклав до цього свою працю і своє серце – таке щастя випадає в житті не кожному. У нас працюють чудові люди, а досягнення компанії завжди є результатом спільних зусиль команди», - Андранік Саркісян, директор ПП «Надія».

фото 3

Попереду цікаві проекти. Прагненням колективу «Надії» є побудувати сучасне місто з розвиненою інфраструктурою, забезпечити якісним зручним житлом черкащан.

Мета компанії – дбати про добробут і щастя кожної окремої родини, а також сприяти економічному розвитку Черкас та Черкаської області.

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100