реклама

реклама

Доброю традицією для мережі «Файно Маркет» стала щорічна акція в підтримку онкохворих діток «Радість Різдва».

изображение_viber_2022-01-18_10-22-24-334

П’ятий рік поспіль колектив мережі готує подарунки для малечі й передає їх у благодійний фонд «Янгол життя», який опікується пацієнтами гематологічного відділення дитячої обласної лікарні.

Акція «Радість Різдва» - внутрішній проект мережі, яку започаткував департамент з управління персоналом з метою згуртування співробітників заради важливої справи. Що може краще об’єднати, як не добра справа?

изображение_viber_2022-01-18_10-22-51-654

–   Для всього колективу мережі акція «Радість Різдва» вже стала головним атрибутом новорічних свят. Ніхто не очікує нагадування про збір, а готує завчасно подарунки. Кожен хоче привітати й подарувати частку тепла, добра і радості. Посмішка на обличчі малюків, це сама велика нагорода та подяка для нас. Ми розуміємо скільки випробувань випало на долю цих дітей, тому дуже хочемо підбадьорити й надихнути на найскоріше одужання, - прокоментувала Тетяна Правда, директор департаменту з управління персоналом.

Цьогоріч мережа розширила свої кордони, а заодно й, кордони акції «Радість Різдва». Як повідомлялося раніше, минулого року на території Черкас та області відкрили близько 20 магазинів. Таким чином до ініціативи доєдналися співробітники із нового регіону. В рамках цього була започаткована співпраця з місцевим дитячим благодійним фондом «Подаруй дитині світ».

изображение_viber_2022-01-18_10-23-56-050

Таким чином, понад 2 тисячі співробітників «Файно Маркет» об‘єдналися, аби подарувати радість Різдва 50 дітям.

– Наша співпраця з мережею триває вже не перший рік. Разом втілили в життя не один проект. Але ця акція дуже важлива, адже в неї вкладають частинку своєї душі кожен працівник мережі: вони готують подарунки, підписують листівки з мотиваційними закликами, пекарні мережі завжди готують смачні святкові калачі. Особливо приємно, що саме ця ініціатива йде від колективу, а не бізнесу, - розповідає Ольга Присяжнюк, директор з розвитку благодійного фонду «Янгол життя».

Про це інформує пресслужба компанії.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Дивно 22.01.2022 05:15
Яке відношення це має до Черкас, області та онкохворих дітей Черкащини? Ніякого. 20 магазинів тут, а лікарня в КіровоКропивног раді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100