Хоч виборча кампанія вже давно стартувала, проте по кожному округу можна виокремити всього декількох кандидатів, які ведуть повноцінну виборчу кампанію. Експерти частково пов’язують це з тим, що багато кандидатів в округах, які прихильно ставляться до влади, ще не завершили кулуарну боротьбу, щоб повернути до себе симпатію влади.

– Наприклад,по Смілянському округу в цій боротьбі змагаються офіційний висуванець по округу від Партії регіонів Ігор Савченко, чинний мер-регіонал Вадим Решетняк та екс-нардеп Віктор Тимошенко, який, між іншим, є депутатом Вінницької обласної ради від Партії регіонів (про те, як «містично» зникло прізвище В. Тимошенка з сайту Вінницької облради, читайте згодом на «Прочерку», ред.), – говорить координатор виборчих програм Громадянської Мережі «Опора» в Черкаській області Сергій Варич. – Невизначеність і в Канівському окрузі, де влада нібито зробила ставку на нардепа Віктора Коржа, а тепер сама спостерігає за тим, хто ж переможе. Адже Корж має сильного суперника в особі Богдана Губського.

Окремо експерти виділяють Жашківський округ. На думку Сергія Варича, у вибори на цьому окрузі влада не втручатиметься ніяк. Очевидно, щоб не зашкодити активній кампанії самовисуванця Валентина Ничипоренка.

І хоч офіційно по округу кандидатом від Партії регіонів йде начальник теруправління МНС області Віктор Гвоздь, проте навіть те, що він вибрав довірених осіб з числа «надзвичайників», свідчить про його несерйозні наміри…

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Кент Авр 12.09.2012 09:39
Цитую Службовець:
А я гадаю, чому це на Ничипоренка працюють люди Льошенка.

Не стільки Льошенка, як есдеків Медведчука і Шуфрича у цілому, Такий собі "заговорчик" проти правлячої, при зовнішньому дотриманні церемонії поклонів Януковичу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Світлий 11.09.2012 23:15
І звідки тільки отака опора береться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Службовець 11.09.2012 19:54
А я гадаю, чому це на Ничипоренка працюють люди Льошенка. А він оказується гроші для АП пошкодував?! А для ОДА ж знайшов?! Бо хто ж Гвоздю наказав бути у Ничипор. на підхваті! Не таємниця, що Гвоздь плакати з рекламою Ничипор. по Жашкову розклеює. Та ще й у робочий час за допомогою спецтехніки МЧС! Щось "Полотно",ваш коментар дуже суперечливий, як насправді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Полотно 11.09.2012 16:03
Який Ничипоренко? Мережа "Опора" мілко плаває! Павло Єлізаров заходить! А, Ничипоренко в Адміністрації Президента бабки не проплатив,тепер влада за - Єлізарова!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Марго 11.09.2012 12:15
"Опора", те що ви ОПОРА не для виборців усі бачилим по Жашкову в сюжеті. Але займатися чорним піаром отак відверто, це вже занадто. Якщо Віктор Тимошенко в Смілянському окрузі не бореться за голоси саме виборців, то ви там взагаі не були. І те. що підлеглі Гвоздя рекламу Нечипоренка на биг-борди развішують усі бачили , а ви ні!. Просто, як ви тут пишите, виявляється влада "не заважає активній кампаніі Нечипоренка". Соромно. Цікаво, скільки ваш "коментар" коштує? Калькуляцію надайте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100