Податковою службою Черкащини в ході проведення операції «Урожай» виявлено 709 неоформлених селян. Загальна сума легалізованого доходу цих громадян склала майже 1,7 млн. грн., до бюджету додатково надійшло 253 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомив перший заступник голови ДПС у Черкаській області Володимир Коломієць.

«В ході проведення операції «Урожай – 2012» податковими органами області також виявлено 168 громадян, які надавали послуги на власному комбайні і разом з цим не сплачували жодних податків», – зазначає Володимир Коломієць. Доходів таких громадян легалізовано на суму майже 1,15 млн. грн., до бюджету сплачено 176 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Також виявлено 618 працівників, які отримували заробітну плату в розмірі, нижчому за мінімальний, легалізовані доходи зазначених громадян склали 4,4 млн. грн., до бюджету додатково надійшло 660 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

За словами Володимира Коломійця, 1445 фізичних осіб використовували земельні ділянки площею понад 2 га для вирощування та продажу с/г культур і разом з цим не були оформлені суб’єктами підприємницької діяльності. «Ми легалізували 1,2 млн. грн. доходів таких фізичних осіб, - наголошує Володимир Коломієць, - а до бюджету додатково надійшло 186 тис. грн. ПДФО».

Всього за результатами операції «Урожай – 2012» до бюджету додатково надійшло понад 3,5 млн. грн. податків.

«Сьогодні завершився перший етап обласної операції «Урожай-2012», який пов’язаний зі збором зернових культур, - наголошує Володимир Коломієць, - проте розпочинається другий етап, під час якого селяни збирають врожай інших культур та сіють озимину. Тому, податкова служба області продовжує цю операцію і просить всіх громадян, які отримують заробітну плату з порушенням норм відповідного законодавства, повідомляти про такі факти за тел. (0472) 33-91-17».

Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100