«Кадрові зміни в Черкаській обласній державній телерадіокомпанії «Рось» – це їхня внутрішня кухня, а питанням про джерела, звідки беруться кошти на нові студії в ОДТРК «Рось», ви просто лякаєте!» – так прореагував на інформаційний запит від «Прочерку» заступник директора департаменту телебачення і радіомовлення Держкомтелерадіо Анатолій Костюченко.

Зазначимо, що після того, як наше видання звернулося до керівництва «Росі» з проханням прокоментувати кадрові зміни (зокрема, були звільнені директор програм дирекції платних телерадіопрограм ОДТРК Сергій Халупінський та заступник генерального директора з творчих питань Оксана Химич. Крім того, як повідомляють колеги-журналісти з ОДТРК «Рось», замість черкаських фахівців на державну телерадіокомпанію прийшли працювати київські фахівці) та пояснити, звідки йде фінансування на нові студії, і отримало на все це різку відмову, «Прочерк» подав інформаційний запит в Держкомтелерадіо.

Інформаційний запит був надісланий 23 серпня, проте лише сьогодні він потрапив до рук Анатолія Костюченка.

Анатолій Миколайович повідомив, що він раніше, ніж за місяць, підготує відповідь. Хоч і зазначив, що питанням про фінансування «Росі» наше видання лякає Держкомтелерадіо, бо не може державна телерадіокомпанія фінансуватися інакше, як з бюджету або спеціальних фондів.

– Ви ж розумієте, зараз вибори, напружена ситуація, а ви ще таке запитуєте! Це ж може зацікавити КРУ... – сказав  Анатолій Костюченко.

Принагідно зазначимо, що нещодавно на прес-конференції, відповідаючи на запитання «Прочерку», за які кошти «оновлюється» «Рось», голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб зазначив:

– Що стосується фінансування, то з бюджету жодної копійки на оновлення обладнання тощо не було потрачено. Можете бути спокійними, – сказав Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 comendante 12.09.2012 18:17
Цитую ТЕСТ:
... в ОДТРК керують люди запрошені зі сторони, без відповідної освіти, що їх попропихали на керівні посади, платять їм зарплату в конвертах та відрядження...
Згідно коменту на Росі так нічого незмінилося. Що при МіхМіхові "без освіти" працювали та "пропихали на керівні посади" своїх, що зараз. Виходить ниють ті, яких, напевно "випихнули" з посад :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ТЕСТ 12.09.2012 15:15
Видно, керівництву Держкому до одного місця те, що в ОДТРК керують люди запрошені зі сторони, без відповідної освіти, що їх попропихали на керівні посади, платять їм зарплату в конвертах та відрядження, оплачують житло.І були б то справді фахіці, а то ж так аби що, тільки з амбіціями і нотками гопників у голосі. Керують так, що скоро останні глядачі відвернуться від РОСІ. Ну а для КРУ чи СБУ тут роботи завжди вистачить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Оксана Колісник 12.09.2012 12:18
Нічого собі - яка дивовижа! Керівник Держтелерадіо порушує закон і навіть оком не змигне! Хіба ж має значення кому й коли інформаційний запит потрапив до рук? Закон в цьому питанні однозначний - 5 робочих днів або 20, але з повідомленням та обгрунтуванням подовження терміну. А обіцяння відповіді "раніше, ніж за місяць" - взагалі ні в які рамки не лізе. А от про КРУ - зауваження слушне, дивно, що цю установу ще не зацікавила така інформація. Хоча... Наші "кантори" завжди "фсьо" пишуть, але витягають - за потребою...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 ТЕЛЕспоГЛЯДАЧ 12.09.2012 09:35
А ....... - не тоне! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100