реклама

реклама

Депутати, які обрані від Черкаської регіональної організації Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗАЖИТТЯ» до сільських, селищних, місцевих та обласної ради офіційно заявляють.

images

24 лютого 2022 року о 5 годині ранку віроломно, без будь-якого оголошення війни руський окупант наніс ракетні і бомбові удари, ввів свої війська на територію України та почав захватницько-окупаційну операцію – розпочав війну.

Російські війська ганебно вбивають українців, дітей, мирних громадян, руйнують міста та села, постійно продовжують наносити ракетні та бомбові удари, внаслідок чого гинуть українці, зруйновані домівки, школи, дитячі садочки міст України.

«…Основний та важливий лозунг партії від якої депутати обирались до всіх рівнів місцевих рад - «ЗА ЖИТТЯ», а не за смерть!... Ми засуджуємо дії деяких членів партії, які відверто підтримують агресора та звинувачують власний народ у початку війни – ми не можемо залишатись в рядах цієї партії та заявляємо про свій вихід з неї.

В даний час ми займаємось тим, чим повинен займатись кожен українець – працюємо на підтримку захисту нашого міста від окупанта. Руський окупант та кровожерливий путін – іди нах#й! Україна переможе! Слава Україні! Слава нашим Захисникам!» - йдеться в заяві Депутатів від Черкаської регіональної організації ПП "ОПЗЖ" у всіх рівнях місцевих рад Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Микола 02.03.2022 15:52
Цитую Володимир:
Політична проституція від ОПЗЖ. Спочатку - в херсоне было достаточно 2 выстрелов из танка и тероборона разбежалась это вам суки не майдан и"Путін прійді!", а коли росіяни по зубах отримали - то вони в польоті перезуваються у патріотичні кєди. Соромно за таких псевдопатріотів .

геть зрадникiв
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Андрій 01.03.2022 21:59
Та ні, тепер склали мандати і до військомату. Це ви привели біду яка чекала теплої зустрічі.
Пи.дуйте і стрічайте, запроданці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Такі опез*опники 01.03.2022 20:15
Завжди собі нову опез*опу знайдуть, для нових пригод на свою власну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 версія 01.03.2022 15:49
У них унікальна чуйка, що радує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Володимир 01.03.2022 14:41
Політична проституція від ОПЗЖ. Спочатку - "Путін прійді!", а коли росіяни по зубах отримали - то вони в польоті перезуваються у патріотичні кєди. Соромно за таких псевдопатріотів .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 стабилизец 01.03.2022 14:37
рыгионалы рэбрэндинг мутят. уже третий. :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Анатолий 01.03.2022 14:34
их сразу на передовую
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100