реклама Делікат

реклама

У Черкаському апеляційному суді 6 червня колишній депутат від ОПЗЖ Олександр Замирайло мав оскаржувати вирок суду за 25 грудня 2023 року.

zamyrajlo-1

Тоді Придніпровський райсуд Черкас призначив йому пʼять років позбавлення волі, про це пише Суспільне.

Олександр Замирайло в суд не зʼявився, оскільки перебуває на стаціонарному лікуванні, повідомив його захисник Андрій Смоляр.

Олександру Замирайлу інкримінували ч. 1, ч. 3 ст. 436-2 — виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників Кримінального кодексу України. Крім того, його дружину оголосили в міжнародний розшук. Сам же Замирайло, за даними слідства, планував виїхати до США.

Під час засідання прокурор Дмитро Пархоменко попросив ознайомитися з клопотанням:

“Ці документи свідчать про те, що підозрюваний госпіталізований. Але там не вказаний лікарський висновок. Тому я просив би суд зробити запит в лікувальний заклад, щоб це з’ясувати, або сторону захисту надати документи, щоб підтвердити лікування”, — повідомив прокурор.

Він вважає, що без обвинуваченого розгляд апеляційної скарги буде неповним.

Суддя зауважив, що є дивним той момент, що погіршення здоров’я настало саме перед засіданням. Тому попросив адвоката пояснити цю ситуацію.

На що захисник Андрій Смоляр відповів:

“Ми з ним (Замирайлом – ред.) обговорювали засідання, а потім мій підзахисний зателефонував мені, і сказав, що в нього загострення хронічної хвороби”.

Суд вирішив відкласти апеляційний розгляд, оскільки потрібна присутність підозрюваного.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Петрович 07.06.2024 21:39
В мене товариш вже більше 20 років на івалід другої групи. Кілька раз на рік лікується стаціонарно. Не так давно звернувся до сімейного лікаря із-за необхідності пролікуватися на стаціонарі. На що отримав відповідь, що йому необхідно отриати для цього дозвіл у ТЦК.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Пацифист 07.06.2024 18:06
Кугутские страсти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100