реклама
Sucurity Police

реклама

ТОВ «Черкасиенергозбут» закликає черкащан долучитися до відстоювання нашої країни перед ворогом на енергетичному фронті.

safe_image.php

Ви знаєте, яка ситуація склалася наразі у нашій країні. Ворог не зважає на здоровий глузд, атакує цивільне населення, лікарні, дитячі будинки... У зоні особливої небезпеки опинилися об’єкти інфраструктури, серед яких і об’єкти енергетики. Усі ми чули про події на Трипільській і Каховській ГЕС, ТЕЦ-6 у місті Київ, захоплення Чорнобильської АЕС...

Але енергетична система України не зважаючи ні на що продовжує функціонувати! Міністерство енергетики України, обленерго, електропостачальники роблять усе можливе, щоб забезпечити електричною енергією кожного українця, але для її виробітку, закупівлі палива для станцій, негайного і невідкладного ремонту мереж, які зазнають пошкодження в результаті обстрілів та диверсій, потрібні кошти.

І зараз стабільне енергопостачання підвалів, де знаходяться укриття, бомбосховищ, де рятуються мирні жителі під час авіаударів, лікарень, де надають допомогу постраждалим – це відповідальність кожного українця.

Кожна копійка, сплачена за спожиті енергоносії, в тому числі і за спожиту електроенергію – це Ваш посильний внесок у допомогу в захисті нашої рідної країни!

Наші захисники зараз віддають життя за захист наших інтересів, а ми з вами просто зобов’язані забезпечити їх нормальний тил, умови, в яких їм можуть надати допомогу.

Енергетики Черкащини докладають усіх можливих зусиль, щоб усюди, де ви перебуваєте, було світло та тепло. І ми дуже сподіваємось на вашу небайдужість.

Сплата за електроенергію – допомога на захист нашої України!

Про це йдеться на сторінці ТОВ «Черкасиенергозбут» у фейсбуці.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100