реклама

реклама

Головна черкаська антивакцинаторка Олена Фаіст, яка свого часу вже зізнавалась, що її деструктивну діяльність фінансують із Росії, знову почала запускати в соцмережах проросійську пропаганду, пише Дзвін

Так, вона поширює фейки, що нібито Росія не нападала на Україну, а насправді цю спецоперацію спланувало ЦРУ, щоб “посварити” братні народи.

7777

Раніше до неї через організацію мітингів проти вакцинації вже приходило СБУ, нині ж діяльність цієї “активістки” вже тягне на державну зраду.

У той же час, як інформує СБУ, чимало інших проросійських пропагандистів відмовляються від РФ. Так, Дезінформатори Черкащини, які раніше були прихильниками Кремля і відверто агітували за Путіна, змінили свою точку зору. У відеозверненні визнають, що помилялися і передають “естафету” іншим прихильникам Кремля. Пропагандистські матеріали видалили і закликають перевіряти інформацію в офіційних джерелах та не вірити російським фейкам.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 :::::: 02.03.2022 11:44
Цитую черкащанка:
нє, а чо вона і досі не сидить? питання головним чином до сбу...

Это "Белый лотос" - псевдодуховная секта и совершенно пророссийская структура, которая работала на рашку, Партию Регионов и Януковича с 2004г. А СБУ их, по всей видимости, крышует. Вот, как пишет "Прочерк", СБУ сейчас занято отловом никому неизвестных ноунеймов, которые что-то не то в ФБ-группы на 10 человек написали. :-)
https://procherk.info/news/7-cherkassy/100162-prorosijski-propagandisti-vidmovljajutsja-vid-rf
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Яків Миколайович 02.03.2022 08:52
Хто побачить суку - прикопайте тихенько, щоб не мучилося
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 черкащанка 01.03.2022 21:41
нє, а чо вона і досі не сидить? питання головним чином до сбу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100