реклама

реклама

5 березня у Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувся позачерговий випуск фахівців Служби порятунку. 274714497_326544212843626_8472271969881008873_n

21 молодий лейтенант з цього випуску, серед яких і п’ять дівчат, у відповідності до розподілу Державної комісії, прибули до Головного управління ДСНС Черкаської області, в пожежно-рятувальних підрозділах якого будуть проходити подальшу службу.

Під час представлення із поповненням поспілкувалось керівництво Головного управління.

Зокрема, начальник Головного управління зазначив: «У непростий час ви прийшли до лав рятувальників. Вже десятий день Державна служба з надзвичайних ситуацій змушена працювати в надскладних умовах військового стану, проводити роботи в районах проведення бойових дій. Усе це вимагає не лише мужньої, самовідданої роботи та професійного виконання покладених на нас завдань, а й пошуку нових підходів до реалізації положень Державної політики у сфері цивільного захисту".

Також під час спілкування, він закликав нове поповнення завжди пам’ятати, що вони стали частиною особливого братерства самовідданих, мужніх професіоналів – справжніх чоловіків та жінок, для яких самопожертва, честь і гідність стали сенсом життя.

Пресслужба УДСНС України в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100