реклама
Sucurity Police

реклама

На виплати соціальних допомог, пільг та субсидій Міністерство соціальної політики ще 2 березня перерахувало кошти в регіони.

60865c23dfbb0-b76a130a645fa3b89b21e79457e6bd04jpeg

Зокрема,

• 4,8 млрд грн перераховано на виплату соціальних допомог

• понад 5 млрд грн перераховано на виплату пільг та субсидій.

Всі регіони отримали фінансування і у більшості випадків забезпечили перерахування цих коштів на банківські рахунки людей та на Укрпошту для доставки.

«В цьому місяці ми перерахували кошти на виплати соціальних допомог, пільг та субсидій людям на тиждень раніше визначених дат. Адже ми розуміємо, що підтримка найуразливішим потрібна в поточних умовах якомога швидше», – прокоментувала Марина Лазебна.

В деяких містах та районах у зв’язку з проведенням активних бойових дій людям не зараховані кошти на банківські рахунки через те, що не можуть працювати органи державної влади. Цим людям виплати будуть проведені через інші регіони.

Звертаємо увагу, що у разі, коли ви не можете отримати відповідні виплати за місцем проживання – телефонуйте на гарячу лінію Укрпошти для переведення вашої виплати за місцем фактичного перебування.

На виконання доручення Президента найближчим часом Уряд ухвалить механізм підтримки родин тих людей, які втратили можливість працювати та отримувати дохід через війну. Ці люди отримають одноразову грошову допомогу у розмірі 6500 гривень.

Про це йдеться на сайті ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100