Загальна сума легалізованого доходу таких працівників склала майже 3,4 млн. грн., до бюджету додатково надійшло 503 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Такими є результати операції «Легалізація заробітної плати та зайнятості населення» за січень – серпень 2012 року, яку щороку проводить ДПС у Черкаській області.

«Нами виявлено 522 факти виплати заробітної плати в «конвертах», - наголошує голова ДПС у Черкаській області Петро Хукаленко, - легалізований дохід таких громадян склав 4,6 млн.грн., до бюджету надійшло 689 тис. грн.. податку на доходи фізичних осіб”.

У результаті протокольних бесід з питання збільшення рівня зарплати, які проводяться за участі податківців із суб’єктами господарювання, 955 юридичних та 907 фізичних осіб збільшили фонд оплати праці найманих працівників.

«Такі юридичні особи збільшили фонд оплати праці на 4,6 млн. грн., а фізичні – на 1,8 млн. грн., - зазначає Петро Хукаленко, - разом з цим додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб склали понад 1 млн.грн.»

Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100