КП «Черкаситеплокомуненерго» відкрило сучасне приміщення абонентського відділу обслуговування громадян по вул. Ярославській, що в Південно-Західному районі міста.

Замість «живої черги» тут діє електронна, що значно скорочує термін очікування клієнтом потрібного спеціаліста. Також у новому абонвідділі – просторе приміщення, зручні крісла та уважний персонал, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.



Міський голова Черкас Сергій Одарич оглянув оновлене приміщення абонентського відділу, особисто перевірив на дієвість електронну чергу та поспілкувався з персоналом. У результаті висловив задоволення побаченим.

За його словами, вперше вдалось об’єднати в абонентському відділі надання широкого спектру послуг (видача різноманітних довідок, укладання договорів, прийом та видача лічильників на повірку), а також додаткових послуг, які надає підприємство (замовлення транспорту, сантехнічні роботи тощо). Таким чином, клієнт, який звернеться сюди, отримає гарантовану допомогу у вирішенні свого питання.

Директор КП «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась розповів, що підприємство продовжує змінювати підхід до обслуговування своїх клієнтів, створюючи максимально комфортні умови для надання послуг. Приміром, донедавна споживачам доводилось підніматись на четвертий поверх, де раніше знаходився абонентський відділ, та стояти у «живій» черзі до віконця, де за склом приймав спеціаліст.

За дорученням міського голови була зроблена суттєва реконструкція абонентського відділу. Для зручності його перенесено на перший поверх, де було зроблено відповідні роботи з перепланування та ремонт. Крім цього, у відділі діє електронна черга. Потрапити на прийом до спеціаліста можна, обравши відповідну послугу на терміналі, розташованому в холі. Також там вмонтований монітор, на якому висвітлюється та йде звуковий сигнал, який повідомляє про число клієнта у черзі до обраного спеціаліста.


Загалом реконструкція нового абонвідділ, разом з меблями та сучасним обладнанням обійшлась у 170 тисяч гривень.

До речі, на день абонентський відділ КП «Черкаситеплокомунерго» обслуговує близько ста клієнтів. Хоча, як зазначає заступник начальника абонентського відділу Наталія Голубєва, у зимові місяці та у періоди, коли змінюється тариф, кількість громадян, які приходять на прийом, істотно зростає.

Більшість споживачів звертаються за оформленням різноманітних довідок, а також повіркою лічильників, оскільки в КП «Черкаситеплокомуненерго» ця послуга є найдешевшою по місту. Тому й завантаженість – 100 %. У середньому на місяць фахівці КП «Черкаситеплокомуненерго» повіряють близько 500 лічильників, які приймають від громадян.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Оксана Колісник 15.09.2012 10:23
Це гарна справа! Особливо з переїздом на 1-поверх.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100