Заступник керівника обласного штабу Об’єднаної опозиції Наталія Старікова назвала  нещодавнє рішення Центрвиборчкому утворити дільничні виборчі комісії одним жеребкуванням останнім доказом на користь того, що діюча влада й не збиралася проводити вибори чесно.

– Повторилася ситуація із окружкомами. Тепер остаточно зрозуміло, що влада налаштована на масові фальсифікації, адже вся «кухня» робиться у ДВК, де рахують бюлетені й підписують протоколи про підсумки голосування. Влада прагне взяти під тотальний контроль ДВК по всім округам, - вважає Наталія Старікова. – Загальне жеребкування по всім ДВК є останнім доказом на користь того, що діюча влада й не збиралася проводити вибори чесно, з рівними умовами для всіх політичних партій.

Нагадаємо, що 13 вересня ЦВК внесла зміни до своєї постанови «Про порядок проведення жеребкування по включенню кандидатур в склади дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України» від 17 травня 2012 року. Якщо попередня редакція передбачала проведення жеребкування щодо включення кандидатур до складу дільничних виборчих комісій по всім ДВК у межах кожного округу окремо, то згідно вчорашньої постанови ЦВК фактично проводитиме одне загальне жеребкування.

Про це інформує прес-служба Черкаського осередку «Фронту Змін».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Слава 17.09.2012 08:59
Влада боїться опозицію і все робить для того, щоб сфальсифікувати вибори.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 хруст 15.09.2012 15:11
НАПЕВНО ВУМНА?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100