Серед найболючіших проблем невеличких сіл окреме місце посідає поганий стан доріг, через який мешканці іноді залишаються майже відрізаними від світу. Виникають проблеми із шкільним автобусом, швидка медична допомога не може вчасно дістатися до хворого.

Перебуваючи із робочою поїздкою сілами Золотоніщини, народний депутат Віктор Корж отримав колективне звернення від мешканців сіл Кропивне, Маліївка, Щербинівка із проханням допомогти у вирішенні наболілого питання.

Віктор Корж звернувся до Державної служби автомобільних доріг України із проханням включити до плану робіт із капітального ремонту на 2012 рік ділянки автодороги обласного підпорядкування Н-08 через село Крупське до автодороги Пальміра-Чорнобаїв-Іркліїв.

Депутатський запит приніс очікуваний результат. 14 вересня з Держслужби автодоріг надійшло офіційне підтвердження щодо початку робіт на вказаній ділянці вже з 15 вересня. Ремонтні роботи проводитимуться за рахунок коштів, передбачених на капітальний ремонт автодоріг у 2012 році.

Отже, мешканці Золотоніщини вже в найближчий час матимуть змогу відчути справжню, а не показну, турботу про людей завдяки народному обранцю, який вміє дотримуватися свого слова.

До слова, на Канівщині за сприяння народного депутат також завершено ремонт двох відрізків доріг: державного значення «Миронівка-Канів-Софіївка» та відрізка дороги місцевого значення «Межиріч-Лука-Горобіївка», яка об’єднує два райони – Канівський та Корсунь-Шевченківський. Віктор Корж також допоміг залучити 200 тисяч гривень для ремонту однієї з центральних вулиць міста Канева.

Про це інформує прес-служба народного депутата Віктора Коржа.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Юрій 15.09.2012 12:55
Як би ми жили без Коржа В.?! Цікаво чи знає шановний депутат де знаходяться села Кропивне, Маліївка, Щербинівка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Петро Перший 15.09.2012 12:45
бла бла бла Корж бла бла бла
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100