За підтримки Черкаської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» в місті Черкаси проводився чемпіонат з комплексних змагань «Динаміада-2012», присвячений року спорту та здорового способу життя. На змагання прибули 272 спортсмени, які входили у склад 6 збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб України: прикордонної, митної, пенітенціарної, податкової, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України.

Серед них були неодноразові переможці та призери європейських і всеукраїнських чемпіонатів із відповідних видів спорту, майстри спорту, а також учасники Олімпійських ігор. Спортсмени показали вміння стріляти, швидко бігати, продемонстрували прийоми з самбо, рукопашного бою та службового двоборства.

Урочисте відкриття змагань відбулося в Черкаському спорткомплексі «Будівельник», на якому були присутні почесні гості. Вони виступили із привітальними промовами та побажали учасникам витримки, успіхів, нових звершень, перемог і спортивних досягнень.

Напружена боротьба за місце на п’єдесталі пошани розгорілася у спорткомплексі «Будівельник», де борці самбо та рукопашного бою намагалися здолати суперника та дійти до фіналу, щоб вийти з нелегкої боротьби переможцем. Окрім цього, на базі Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля свою швидкість та спритність показали спортсмени, які долали забіги на дистанції 1, 3 та 5 кілометрів. В стрілецькому тирі загальноосвітньої школи № 9 міста Черкаси відбулися змагання з різних вправ із стрільби. При гучних пострілах та польотах куль виборювалися нагороди, які в подальшому поповнили скарбничку перемог учасників.

Кожен спортсмен намагався перевершити самого себе та довести, що саме він зможе вважатися кращим серед кращих. Окрім цього на плечі учасників лягала відповідальність за те, чия збірна команда із служб та підрозділів вийде переможцем у загальнокомандному заліку. Тож кожна отримана медаль підіймала структурний підрозділ вгору по щаблині до призового місця.

Так, в командному заліку перше місце отримала команда Міністерства внутрішніх справ, друге – Служба безпеки України, третє місце посіла команда Державної прикордонної служби України.

На закритті спортивних змагань, у святковій обстановці переможців та призерів у особистих та командних заліках було нагороджено цінними призами, медалями та дипломами фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України різного ступеню.

Проведені змагання відбулися на високому рівні, обійшлося без травм та ушкоджень, а самі учасники залишилися задоволеними від організації заходу і повезли додому медалі, грамоти та незабутні враження. Про це інформує прес-служба МВС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100