Студенти Черкас взяли участь у всеукраїнському етапі міжнародного проекту «Студентська республіка», що проходив у місті Євпаторія, пише «Черкаський край».


Конкурси, танці до ранку, змагання з КВК, лекції з бізнесу, саморозвитку, фотомайстерності, здобуття стратегічних та соціальних навичок ведення політичної гри  до всього цього долучилися обрані черкаські магістрати та молодіжний мер. Це були три безсонні доби.

Однією з «фішок» проекту були пленуми. Усіх учасників поділили на чотири групи (кластери), які відстоювали розвиток певної ідеології в країні: капіталізм, соціалізм, духовне суспільство та націонал-патріотизм.

– На мою думку, ці тренінги були дуже ефективними в розкритті актуальності політичної ідеології, – коментує молодіжний мер Черкас Микита Величко. – Після жеребкування особисто я потрапив у кластер капіталізму і стверджував цю позицію як найкращу.

Найважливішим етапом «гри» були вибори президента студреспубліки. Для політичної агітації студенти не шкодували нічого – в хід пішли написи на ватманах, презервативах та на спинах. Власне, на «Республіці» вся політична кампанія зводиться до жартів та безглуздих вчинків. Чого варте «право голосу» для торгового візочка, якого назвали Васею.

Ажіотаж викликали конкурси «Перша леді» та «Містер студреспубліки». В останньому представник з Черкас Денис Товстий переміг у номінації «Містер інтернет», здобувши найбільше голосів в інтернет-голосуванні.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100