На замовлення теплопостачальних підприємств, спеціалісти Уманського міського та районного центрів зайнятості організували навчання безробітних, аби ті змогли отримати професію та робоче місце.

На базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Черкаський навчальний центр МАП України» група безробітних за професією «оператор котельні» проходить професійний вишкіл. Задля цього у центрі створені спеціалізовані навчальні класи, в яких є необхідне сучасне технічне забезпечення. Навчання триває три місяці: у перший місяць слухачі освоюють теоретичну базу, наступні два – практичну, під час опанування якої безробітні самостійно виконують роботи з експлуатації котлів і обладнання. Допомагають освоїти секрети роботи теплопостачальника досвідчені викладачі, які передають «студентам» свої знання та досвід.

У групі навчається двадцять чотири особи, серед слухачів трапляються не лише чоловіки, а й представниці прекрасної статі.

Вже у жовтні, після успішного складання іспитів, усі вони отримають свідоцтво та гарантоване робоче місце на теплопостачальних підприємствах району.

Про це інформують у відділі організаційної та інформаційної роботи Черкаського обласного центру зайнятості.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100