1 мільйон 83 тисячі гривень міська влада витратить цього року на озеленення міста. Про це на прес-конференції розповів начальник міського управління екології Володимир Гусаченко.

За його словами, до кінця року в Черкасах створять два сквери: один по вул. Корольова, площа його буде приблизно 1 га, інший – по вул. Пацаєва, площею 0,6 га. Для цього буде висаджено більше 2 тисячі кущів хвойних порід і близько 100 дерев. Також на місцях 15 стихійних сміттєзвалищ створять розарії.

Тиждень тому в місті висадили 15 тисяч тюльпанів: 5 тис. у сквері «Юність», 5 тис. у парку «30 років Перемоги», 2,5 тис. у сквері «Пам’ять» (мікрорайон Дахнівка) та 2,5 тис. у сквері «Сержанта Смірнова».

Також зараз триває заміна сухостійних аварійних дерев по вул. Рози Люксимбург, вул. Гагаріна та на просп. Хіміків. Замість них висадять 300 дерев. На ці роботи витратять 300 тисяч гривень.

За словами Гусаченка, загалом у місті буде озеленена територія, загальною площею більше 1,5 га.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Патріот 17.09.2012 21:50
Черкащани !
Зупиніть варяга-лісоруба оДАРИЧА ! Дерева на бульварі Шевченка, після "оформлення крони дерев", на третину хворіють, а значить через рік їх пустять під сокиру, Хрещатик (від Б.Вишнивецького до Кірова) дерева вирубано, Енгельса - вирубано ! Те що висаджується - кошти списуються, а догляду (поливу) ЗАСЬ !!! А оДАРИЧУ - добре - є трісочки на тирсоплиту (бізнес олеговича) та дерев"яні брикети - для екологічно шкідливої котельні. А виборець - мовчить. Шкода !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 з народу 17.09.2012 17:34
Жуліки вони й в Африці жуліки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Моня Ліберман 17.09.2012 16:22
Хто не вміє в племені Одарича красти - вважається "професійно непридатним".. :roll: Так навчив Бродський Одарича. А він вчить своє плем`я :P Гусаченко, як і Радуцький, завжди в темі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Дядя Вася 17.09.2012 14:26
Как же эта профанация осточертела! Гусаченко,навер ное,уверен, что Черкассы- город идиотов.Озеленение по-нашему- это возможность тырить,тырить и еще раз тырить.Ничего из того, что посажено, не приживается, но главное- впихнуть в землю и "прозвитувать перед громадою".Почему Энгельса зачистили всю, а засадили пару кварталов? Зачем,когда клали асфальт на Крещатике,среза ли два десятка здоровых дерева?Даже возле Торгаша из 12 кленов прижился только один,остальные вряд- ли перезимуют.Озеленители,бл...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100