реклама

реклама

Україна продовжує свою героїчну боротьбу зі злом, з державою-терористом. За останні 2 тижні Уряд і Парламент переформатували економіку, фінансову, продовольчу, транспортну та енергетичну галузі. Про це повідомила голова військової районної адміністрації Валерія Бандурко.

630_360_1648213370-850

Радикально зменшені податки для бізнесу. Прибрано більшість регуляцій та бюрократичних паперів. Надано можливість будь-якому підприємцю взяти кредит під 0%.

У Черкаському районі на цей час ситуація контрольована.

«У районі розпочалася посівна кампанія. Сільськогосподарські роботи розпочато з підкормки озимої пшениці та закриття вологи. Наразі в Черкаському районі функціонують 164 сільськогосподарські підприємства та ще 321 фермерське господарство. З головами громад домовились про те, що вони беруть посівну під особистий контроль та усіляко сприяють діяльності аграрних підприємств. Визначили за необхідне попередити блокпости про можливість пересування сільськогосподарської техніки.

Ще раз хочу звернутися до представників добровольчих формувань. З будь-яких питань забезпечення продуктами харчування, одягом, пальним і т.ін. звертайтеся в першу чергу до командира сил. Якщо вирішити питання не вдалося, звертайтеся до міського/сільського голови або напряму до Черкаської районної військової адміністрації. Таким чином всі питання, які виникають, обов’язково будуть вирішені», - зазначила Валерія Бандурко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100