реклама

реклама

Черкаський район продовжує працювати в тилу, допомагає областям, де тривають бойові дії, піклується про тимчасово переміщених громадян та про наших захисників. Про це повідомила голова військової районної адміністрації Валерія Бандурко.

Загалом з початку війни район відправив вже близько 140 тонн гуманітарних вантажів. Днями ще 10 тонн допомоги, а саме борошно, олію, різні крупи, м’ясні консерви та овочеву консервацію відправила Кам‘янська громада до міста Южноукраїнськ Миколаївської області.

630_360_1648213370-850

Тимчасово переміщені громадяни, які не планують залишатися на території району, забезпечуються додатково сухими пайками.

Наразі у всіх школах району відновлено навчальний процес, поки що дистанційно. Загалом у районі загальною середньою освітою охоплено 57913 дітей. Також близько 1100 дітей, тимчасово переміщених громадян приєдналися до дистанційного навчання разом з учнями шкіл нашого району.

Дошкільні навчальні заклади тимчасово не працюють. Але за запитом батьків в окремих громадах створені чергові групи, інформує Валерія Бандурко

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100