реклама
Sucurity Police

реклама

«Спростити можливість оперативного голосування з питань життєдіяльності міста та забезпечення оборонних заходів у часі воєнного стану в країні дозволяє проведення сесій міськради дистанційно, – говорить секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін. – Скажімо, 30 березня в онлайн-режимі розглянемо питання продовження до завершення дії воєнного стану терміну повноважень комітетів самоорганізації населення міста. В часі війни вони стали надійною опорою в роботі волонтерських організацій, забезпеченні потреб військових та правоохоронних органів.

Тренкiн

Якби не рішення про онлайн-режим проведення сесій, в наш час було б досить складно часто збирати депутатів – з причини того, що багато з них задіяні у волонтерській роботі та в територіальній обороні. Ще один безсумнівний плюс – те, що онлайн-засідання сесій не перериваються повітряною тривогою і проводяться у абсолютно стислі терміни після того, як визначено необхідність скликання депутатів.

Ми маємо змогу оперативно реагувати на виклики часу: якщо до війни сесії міськради проводилися раз на два тижні, то зараз ми можемо проводити їх щодня, а за нагальної необхідності – швидко збиратися хоч і тричі на день».

Неспокійний час диктує нові вимоги – і Черкаська міська рада реагує на них відповідним чином. Продовжуючи цілодобово працювати над вирішенням належного забезпечення життєдіяльності міста, працівники структурних підрозділів міськради і комунальних підприємств підтримали власним коштом і спорядження бійців ЗСУ та відгукуються на всі потреби волонтерських організацій.

«Звертаюся до всіх жителів Черкас: кожен на своєму місці може зробити максимум для перемоги України. Не збавляймо оберти в допомозі ЗСУ! Війна триває – наша армія потребує нашої допомоги щодня. Перемога наближається – і кожен з нас повинен зробити для неї якомога більше!», – наголошує Юрій Тренкін.

За інформацією Черкаської міськради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 1 30.03.2022 09:44
Это для того ,чтобы народ не знал где они находятся
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100