реклама

реклама

«Золото» чемпіонату Європи серед спортсменів віком до 22 років, що проходив у Хорватії, виборола боксера з Черкащини Кароліна Махно. Перемоги важливі на всіх фронтах, переконаний начальник черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, адже зміцнюють наш бойовий дух.

photo_2022-03-30_15-49-08

Нині очільник області зустрівся зі спортсменкою та її тренером Андрієм Мальованим. Принагідно вручив Кароліні Махно відзнаку «Гордість Черкащини».

– Наша боксерка захистила спортивну честь країни, здобувши золото, – відзначив Ігор Табурець. – Завдяки їй гімн України днями лунав на європейській спортивній арені. До речі, брат Кароліни зараз боронить Україну разом із іншими захисниками.

Сама ж дівчина відзначає, що перемога у цей час набула ще більшого значення для неї та усього українського народу.

– Це була боротьба не просто за якусь медаль, а за всю нашу країну, – зазначила Кароліна. – Я розуміла, що мій особистий тріумф стане ще одним стимулом для нашої спільної перемоги.

Нагадаємо, участь у турнірі брали 216 чоловіків та 103 жінки. Кароліна Махно за золоту медаль зійшлась проти Карабін Ейбхе з Ірландії у ваговій категорії 75 кілограмів.

Пресслужба ОДА

реклама

Коментарі  

 
-3 #1 Самшит 31.03.2022 01:19
Табурець поспілкувався з Махно.впасти і не встати!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100