Кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №195 Петро Душейко знімається з реєстрації на користь іншого кандидата-самовисуванця Володимира Зубика. Про це він розповів сьогодні на прес-конференції.


За словами Петра Григоровича, такий крок зробити йому було дуже важко, однак зрозумів, що сам не в змозі вирішити всі проблеми, які порушують виборці. У Володимира Зубика для цього – більше можливостей, зокрема і фінансових.

– Наша розмова тривала більше чотирьох годин. Ми обговорювали напрямки роботи, і наші позиції збіглися у багатьох питаннях. Він більше розуміється в практичній економіці, я – в аграрному секторі. Тому зрозуміли, що об’єднавши зусилля, зможемо досягти набагато більших зрушень, – коментує Петро Душейко.

Хоч для черкащан Петро Душейко ближчий і знайоміший, та каже: у Зубика більше можливостей впливу на владу, оскільки він є нинішнім нардепом. Сам же бере зобов’язання підказувати та радити, що конкретно потрібно для жителів округу.

Кандидат Володимир Зубик теж переконує: будь-яку справу треба робити спільно, тоді будуть кращі результати.

– Думаю, Черкащина тільки виграє від того, що зустрілися дві самодостатні особистості, – вважає він.

Кандидати впевнені: на виборах перемога однак була б або в одного, або в іншого. Та боротьба – справа ризикована. Бо через неї до парламенту міг би «проскочити» хтось, хто «тільки обіцяє, а нічого не робить».

Володимир Зубик – нова на Черкащині постать – вважає, що його люди підтримають, побачивши конкретні справи. Зокрема, планує розпочати в області проекти по будівництву та зайнятися проблемами освіти, інвестуючи в професійну освіту заради підготовки фахівців.

реклама

Коментарі  

 
-17 #2 Микола 18.09.2012 09:23
Жителі села Тіньки на Чигиринщині чекають від нього газифікації села. Єдине село залишилося без газу. В Рацево газ є, у Боровиці - є. Залишилося з,єднати їх через Тіньки.
Запрошуємо пана Зубика на зустріч з жителями села Тіньки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #1 тутешній 17.09.2012 18:11
Позитивна інфа. Люди не сваряться, а таки домовляються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100