реклама

реклама

Уже третій гуманітарний вантаж отримав Черкаський обласний кардіологічний центр від друзів із Європейського Союзу, повідомляють у закладі.

277478272_389884676477915_4992008699088216160_n

«Дякуємо за підтримку у цей непростий для всієї України час. Зокрема, серед благодійної допомоги – кардіологічні препарати, шовний матеріал, антибіотики, засоби для перев’язок та засоби захисту. Отримані матеріали та медикаменти дадуть нам змогу й надалі виконувати кардіохірургічні операції на відкритому серці нашим пацієнтам», – ідеться в повідомленні пресслужби кардіоцентру.

Допомога із ЄС спочатку надходить у Чернівці. Після сортування її перерозподіляють по медичних закладах України. У кардіоцентрі дякують за допомогу колегам із Чернівців та директору Департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА Чорному Олегу Васильовичу.

«Нині у кардіологічному центрі ми спостерігаємо певний наплив пацієнтів – не лише із Черкащини, а й інших регіонів України, де подібні втручання через війну стали недоступними. Ми приймаємо всіх і надаємо якісну медичну допомогу. Дякуємо нашим друзям за-за кордону за підтримку. Є навіть такі компанії, які раніше постачали певні препарати платно, а зараз, бачачи ситуацію в Україні, надсилають їх у нашу країну на благодійній основі», – зазначає завідувач кардіохірургічного відділення кардіоцентру Олег Журба.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100