реклама
Sucurity Police

реклама

Після вторгнення російських військ в Україну тисячі людей втратили зв'язок з рідними та друзями. Аби допомогти близьким возз’єднатися ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Юлія Галушка стала адміністраторкою телеграм-каналу «Пошук зниклих».

Юлія Галушка

Телеграм-канал «Пошук зниклих» - один із найбільших ресурсів для пошуку дітей та дорослих. Аби скористатись сервісом потрібно надіслати запит у чат-бот, який пропонує знайти у базі даних інформацію про зниклу людину. У разі, якщо дані відсутні – буде створено анкету і опубліковано в групі.

«Ми публікуємо оголошення про розшук і неймовірно тішимось, коли завдяки розголосу знаходяться люди. За кількістю повідомлень з того чи іншого міста ми точно знаємо, де найгарячіше, де вже кілька тижнів немає зв‘язку. Ці крики про допомогу у коротких оголошеннях про пошук боляче навіть читати», – розповіла Юлія Галушка.

Задля підвищення ефективності адміністратори співпрацюють із Силами територіальної оборони, які також приймають запити про загублених. Крім того, в телеграм-каналі публікують списки евакуйованих зі всієї України. Користувачам можна легко орієнтуватися за допомогою хештегів із назвами міст. Наразі телеграм-канал «Пошук зниклих» налічує близько 95 тисяч підписників.

«Щоб зрозуміти, наскільки багато людей зараз шукає своїх, наведу приклад: зараз обробляти заявки нам допомагає спеціальностворений телеграм-бот. До цього - звернення ми отримували у приватні повідомлення. Так от у перші ж 10 хвилин, коли я долучилась до дівчат, мені прийшло 200 повідомлень. Просто уявіть, скільки людей зараз не можуть поговорити з близькими, просто дізнатись, як вони. Долучайтесь. Можливо, просто зараз рідні шукають когось по сусідству із вами», – зазначила Юлія Галушка.

Приєднатись до телеграм-каналу «Пошук зниклих» можна за посиланням: https://t.me/poshuk_znyklyh

Пресслужба каналу «Україна»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100