реклама
Sucurity Police

реклама

Перші два тижні війни економіка Черкаської області просідала, бо частина підприємців закрили виробництво і виїхали з області, а інша частина чекала рішень «офіційного Києва» або дивилася на перебіг війни. Але згодом падіння зупинилося.

154566-1_large

Про це в інтерв’ю «Укрінформу» повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

– Ми готувалися до найгіршого, бо бачили, що від ракетних ударів не застраховані ані Львівщина, ні Івано-Франківщина, які розташовані значно далі на захід. Морально від війни страждають усі, й до неї неможливо звикнути, – зазначив очільник області. – Водночас із перших днів ми проводили індивідуальні зустрічі з бізнесом, напрацьовували нові алгоритми роботи, що в підсумку й зупинило падіння. Зараз ми контролюємо економічну ситуацію в області, забезпечуємо потреби області і працюємо на загальнодержавні. Окрему увагу приділяємо забезпеченню потреб ЗС України та інших сил оборони.

За даними Ігоря Табурця, економіка Черкащини вже відновилася орієнтовно на 90-95% від рівня довоєнної. Процес її адаптації до роботи в умовах воєнного стану ще триває, цьому сприяє безпосередня пряма підтримка президента, уряду України та, звісно, єднання наших громад.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100