реклама

реклама

Наближається чудове весняне світле свято, сповнене надії та віри у нашу Перемогу – Великдень. Цьогоріч для кожного українця цей день стане особливим, і багато з нас зустрічатимуть його, на жаль, не у рідних домівках і не разом з близькими людьми.

278100961_505991751064573_5200292344406401312_n

Про це повідомляє пресслужба Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Допоки одні міста нашої держави дають відсіч окупантам, інші – приймають всіх вимушених переселенців. Черкаси з початку війни стали рідними для майже 14 тисяч біженців з усіх регіонів нашої держави, з них понад третина – діти. І їх кількість щодня збільшується.

Немає сенсу казати про те, що пережив кожен з них. Саме тому у нашому місті створюють умови для дозвілля переселенців, аби їхні обличчя знову осяяли посмішками і вони змогли хоча б на мить забути про пережите жахіття війни.

Так, за ініціативи департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР, напередодні свята у різних закладах міста будуть проводитись великодні майстер-класи для діток переселенців.

Якщо ви саме така сім’я, яка вимушена була тимчасово переїхати до нашого прекрасного міста, і ще не знаєте як відволікти своїх діток і чим зайняти у ці важкі, але все ж святкові дні - можете звернутись до закладу в якому ви знайшли тимчасовий прихисток і дізнатись всі деталі таких цікавинок для вашої малечі.

«Дитячі посмішки та радість батьків завжди були найціннішим скарбом, а зараз, під час війни, це стало просто безцінними. І найбільшою подякою для всіх нас буде саме це», - наголошує заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100