У ході проведення оперативно – розшукових заходів співробітниками головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Черкасах виявлено факт ухилення від сплати податків 38–ми річним директором приватного підприємства Черкащини, що спеціалізується на торгівлі твердими, рідкими та газоподібними видами палива.

Під час перевірки податківцями було встановлено, що підприємець, діючи умисно та цілеспрямовано, з метою ухилення від сплати податків протягом 2011 року відображав в податковому та бухгалтерському обліках безтоварні фінансово-господарські операції з кількома підприємствами, які мають ознаки фіктивності.

Таким чином, «кмітливий підприємець» за вказаний період часу, ухилився від сплати податків у великих розмірах, що призвело до фактичного ненадходження до бюджету держави коштів в сумі понад 2 мільйона 500 тисяч гривень.

Наразі прокуратурою Черкаської області відносно директора приватного підприємства порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

На даний час ведеться слідство. Про це інформує начальник управління податкової міліції ДПС у Черкаській області Сергій Віннік

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100