реклама

реклама

Олексія Петровича Душейка, співзасновника корпорації «Дніпро» – людину з гострим розумом, селянською мудрістю, яка досягла успіху в житті завдяки своїй праці і завзятості, трудові колективи асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району»  сердечно вітають із днем народження!

Душейко О. 1 стор

Шановний Олексію Петровичу! Господь Бог та Ваші батьки наділили Вас неперевершеним вмінням працювати з людьми і поважати їх, чути та розуміти кожного, але й водночас залишатись справедливим по відношенню до усіх, з ким зводить Вас доля. Тому, вітаючи Вас, хочеться від душі побажати довгих років, успіхів у Вашій нелегкій та необхідній роботі, щоб Ваші мрії на вільній і мирній землі завжди збувалися і ніхто не перешкоджав досягненню поставленої мети.

Щиро зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпного джерела натхнення та сил, великого людського терпіння, віри і процвітання сільському господарстві та нашій країні. Родинної злагоди Вам! Достатку! Приємних, мирних новин у цей особливий час! Нехай Всевишній щедро благословляє Вас і Ваших близьких, а життя повниться добром  та щастям!

***

Сердечно вітаємо із днем народження дорогого, любого сина, чоловіка, батька, брата, дядька Олексія Петровича Душейка із Васютинців!

Від усієї душі бажаємо тобі, щоб мирні зорі яскраво сяяли у твоїй долі, а ріка життя повнилася радістю, любов’ю і добром. Хай щоденний успіх надихає і окрилює на нові амбітні кроки. Нехай промені Божого благословення зігрівають твоє серце та оберігають на життєвій стежині. Хай Господь допомагає у здійсненні світлих задумів, захищає від негараздів, дарує мир, міцне здоровя, добро та щастя на нашу українську землю.

З шаною і любовю вся родина Душейків

***

Колектив Інформаційного агентства "ПРОЧЕРК" вітає Олексія Петровича Душейка з Днем народження і бажає довгих і щасливих років життя в радості і любові під мирним небом України! Нехай Ваші мрії і плани стануть реальністю, найсміливіші задуми реалізуються, а сил і наснаги вистачить подолати всі виклики долі.

Миру, добробуту, комфорту і гармонії!

реклама

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100