Уже вшосте команда з Хрестителевого, що на Чорнобаївщині, виборола титул «Найспортивніше село» серед сіл Черкаської області.

За результатами змагань, які цього року проходили в Катеринополі, команда-переможець заробила 690 очок. За 12 років існування команди хрестителівці опинялися в першій трійці 7 разів.

– До нашої команди входить достатньо сильних гравців, – розповідає капітан команди Михайло Бурган, який працює вчителем фізкультури в місцевій школі. – Нашими конкурентами я б назвав хіба що команди із Золотоноші та Руської Поляни.

Наймолодшому гравцеві команди Ігорю Євмині, який практикує крос і футбол, ледве виповнилося 22 роки. Найстаршому ж із спортсменів – Олександрові Сударику, 3-разовому чемпіонові світу з гирьового спорту серед ветеранів, – 52.

За словами капітана команди, честь села відстоювали люди, віддані своїй справі, які звикли жити активно і з користю. У змаганнях було представлено такі види спорту, як міні-футбол, гирьовий спорт, шахи, настільний теніс, легкоатлетичний крос тощо. Родзинкою цьогорічних змагань стало змагання з перетягування канату, де хрестителівці знову виграли.

– Наша перемога стала можливою й завдяки тому, що нам є де тренуватися, – додає Михайло Бурган. – Торік завдяки сприянню місцевого товариства «Світанок» у селі встановили багатофункціональний спортивний майданчик з футбольним та баскетбольним полями та 10 тренажерами. Усе це обійшлося близько в 50 тисяч гривень. Згодом футбольне поле обіцяють покрити штучною травою. Цього ж року на ремонт шкільного спортивного залу, де тренуються й наші спортсмени зокрема, виділено 86 тисяч. У приміщенні замінили вікна на сучасні пластикові, зробили нове освітлення. Тепер будемо тренуватися з комфортом, от тільки поприбираємо на городах.

«Найспортивніше село» присудили Хрестителевому, що на Чорнобаївщині

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100