реклама

реклама

Під час війни важливий фронт — поповнення запасів крові. Поліцейські стають донорами аби врятувати життя поранених.

278422021_1336213790197484_1831209458651880620_n

22 квітня поліцейські офіцери громади здали кров для людей, які постраждали внаслідок обстрілів та авіанальотів. Це військовослужбовці, мирні люди та діти, які дістали поранення, повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

“Сьогодні я знаходжусь на контрольованій території, проте знаю, що найтяжче тим, хто на лінії фронту під ворожими кулями й ракетами. Про службу на передовій знаю ще з відрядження під час проведення Операції об’єднаних сил. Зараз моє головне завдання — допомогти пораненим та захистити цивільних. Вірю, що моя кров врятує не одне життя”, – каже поліцейський Сергій Попко.

Під час війни кожен з правоохоронців виконує належно свої обов’язки. З усією відповідальністю ставиться до завдань та служби. Кожен із них хоче максимально швидко звільнити Україну від окупанта та наблизити Перемогу.

“Ми віримо в нашу Перемогу та щасливе майбутнє. Я разом з іншими офіцерами громади Черкаського району вирішили стати донорами крові для бійців Збройних сил України та людей, які постраждали від військової агресії», – зазначив поліцейський офіцер громади Тарас Громенко.

Слава Україні

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100