реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах на одній зі станцій технічного обслуговування між двома чоловіками виник конфлікт. Одного чоловіка із вогнепальним пораненням ушпиталили.

255005-623x365

Про це повідомила Суспільному речниця обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок.

Як розповіла речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк, ситуація сталась 27 квітня на вулиці Смілянська. Про це поліції повідомили містяни.

«Вони розказали, що на одній зі станцій технічного обслуговування між двома чоловіками виник конфлікт. Коли один з учасників намагався вдарити кувалдою іншого, в той час пролунав постріл. 45-річний чоловік вистрелив із пістолета в грудну клітину 54-річному черкащанину», — прокоментувала речниця.

Пораненого черкащанина шпиталізували, зазначила Ірина Назарок:

«Медикам виклик надійшов о 14:30 годині. На місці фахівці екстренки надали допомогу 54-річному чоловіку з проникаючим вогнепальним пораненням грудної клітки. Його доправили до Третьої черкаської міської лікарні».

Наразі чоловіку повідомили про підозру за статтею 124 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Фото ілюстративне.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100