реклама

реклама

Як повідомив на своїй сторінці у мережі Золотоніський міський центр первинної медико-санітарної допомоги, вже починаючи з 2 травня вони організують пункти видачу медичної гуманітарної допомоги.

o_1g1u8fmpp2pcvqjs961edn1vlg1r

Це відбуватиметься у години роботи закладу, інформує «Золотоноша.City».

— Станом на сьогодні, у зв'язку з війною в країні, багато наших громадян покидали свої домівки, рятуючи себе та своїх близьких. Багато хто зупинився в населених пунктах наших громад і потребують допомоги, у тому числі і життєво необхідних ліків. Саме тому було вирішено створити в опорних амбулаторіях наших громад пункти видачу медичної гуманітарної допомоги, - йдеться у повідомленні.

У ньому також зазначили, де саме відбуватиметься вказаний процес:

1) Золотоністька ОТГ - м. Золотоноша, амбулаторія №3, вул. Баха 32б, каб.22;

2) Новодмитрівська ОТГ - с. Нова Дмитрівка, амбулаторія №14

3) Вознесенська ОТГ - с. Пальмира, амбулаторія №10

4) Піщанська ОТГ - с. Піщане, амбулаторія №12

o_1g1u8hopb97r7j01jaq18j12v42h

— Уся медична допомога, що надходитиме до нашого закладу, буде розподілятися між вказаними амбулаторіями.

Щоб отримати гуманітарну медичну допомогу, вам необхідно звернутись до лікарів Центру. Після призначення лікаря і відповідного запису в карту пацієнта (за потреби рецепту) – ви можете звернутися до пунктів за видачею ліків, якщо останні є в наявності. Видача медикаментів відбуватиметься за фактом представлення довідки внутрішньо переміщеної особи та медичної карти з відповідним записом.

— Актуальний перелік наявних ліків постійно змінюється. Уточнюйте його у Ваших лікарів та пунктах видачі, а ми, в свою чергу, будемо інформувати Вас про нові надходження гуманітарної допомоги, - наголосили у Центрі первинної медико-санітарної допомоги.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100