реклама

реклама

Підтримувати здоровий спосіб життя, займатися спортом та цікаво проводити своє дозвілля відтепер мають змогу мешканці мікрорайону «Луначарський». Кілька днів тому тут відкрився відновлений спортивний майданчик. На подію зібралося близько двохсот черкащан. Закинути перший м’яч в баскетбольне кільце доручили народному депутату України Богдану Губському – саме за його сприяння колись занедбаний та аварійний спортивний майданчик набув належного вигляду. Про це інформує прес-служба народного депутата Богдана Губського.

Мешканці мікрорайону відремонтували майданчик та провели благоустрій прилеглої території. Тепер спортивний майданчик готовий приймати любителів великого тенісу, баскетболу, футболу, хокею, а взимку – перетворитися на ковзанку для малечі.

Відкривши майданчик, народний депутат провів зустріч з громадою мікрорайону, вислухав проблеми мешканців та поінформував їх про свою депутатську діяльність, зокрема про програму «Здоров’я нації», яка і передбачає популяризацію здорового способу життя та розвиток спорту в селах та містах Черкащини.

Цікавився Богдан Губський і господарськими питаннями «Луначарки» - однією з найбільших проблем тут є вибоїни на дорогах. Частину проблем уже вдалося вирішити – заасфальтувати при будинкові території навколо будинків №1 та № 15, що  розташовані по вулиці Луначарського.

Потому народний обранець відвідав чемпіонат Черкаського району, що проходив у селі Тубільці між футбольними командами Тубільців та Лесьок. Традиційно Богдан Губський посприяв, аби місцеві футболісти не залишились без призів, хоча матч і завершився внічию з рахунком 3:3.

Радо приймали народного обранця і в черкаській Дахнівці, адже в цьому мальовничому куточку Черкас нардеп – частий гість. За його сприяння найближчим часом тут почнуться асфальтні роботи на відрізку дороги по вулиці сержанта Волкова (від багатоповерхівок до школи та до пошти), а також по вулиці 38 – ї дивізії.

Цього дня дахнівчани відзначали День Дахнівки, тож візит парламентарія носив святковий характер – Богдан Губський. Народні розваги в традиціях українців,  справжній козацький куліш, конкурси та змагання – дахнівчани святкували гучно, як завжди.

«Нехай Дахнівка і надалі залишається залишається окрасою Черкас, а ви, її мешканці – справжніми патріотами своєї маленької батьківщини. А я в, свою чергу, завжди допомагав і  буду допомагати вам у вирішенні проблем»,- звернувся Богдан Губський до дахнівчан.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Гаманець 21.09.2012 19:33
Де, де, а в Черкасах за цього ................ навряд чи будуть голосувати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100