реклама Делікат

За словами Андрія Ковальчука ( в центрі) у Арсенія Яценюка стало на одного депутата Черкаської міськради  більше

За словами Андрія Ковальчука ( в центрі) у Арсенія Яценюка стало на одного депутата Черкаської міськради більше

Черкаський обласний адміністративний суд визнав перемогу на виборах до Черкаської міськради по округу №10 висуванця від «Фронту Змін», директора ПП «Інститут Черкасиземлепроект» Анатолія Коверського. Тож повторного голосування, яке повинно було пройти по цьому округу 14 листопада не буде. Про це «Прочерку» повідомив голова міської організації партії «Фронт Змін» Андрій Ковальчук.

– Другим після Коверського йшов представник «Батьківщини» Юрій Бучовський, а третім – представник «Сильної України» В’ячеслав Овчаренко. Наскільки мені відомо, обидва суперники потиснули руку нашому кандидату в депутати і визнали його перемогу, – сказав Андрій Ковальчук.

– Суд скасував повторне голосування, визнавши бюлетені по округу №10 дійсними. Але я не знаю чи це остаточне рішення, бо завтра ж останній день, коли суперники переможця можуть оскаржувати такий результат иборів, – повідомив «Прочерку» голова Черкаської міської виборчої комісії Микола Кудрявцев.

Андрій Ковальчук також повідомив «Прочерку», що політична сила, яку він представляє, не збирається створювати з іншими політичними силами більшість в міськраді. Мовляв, головне для «Фронту Змін» – це реалізація програми, з якою вони йшли на вибори. «Політична більшість у нас може бути створена лише з нашими виборцями», – сказав пан Ковальчук.

Нині невизначеним (через плутанину з прізвищами кандидатів) залишається результат виборів по округу №12, де цими вихідними таки повинне пройти повторне голосування. Невідомими досі залишаються результати виборів по округах №9 та №18 через судові процеси.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 sladmaks 11.11.2010 13:43
К чему эти понты о самостоятельнос ти,если "шеф" уже пообещал Одаричу поддержку?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100