Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області в ІV кварталі продовжать ревізію фінансово-господарської діяльності вищих навчальних закладів, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.

Буде проведена і ревізія використання коштів субвенції, виділеної з державного бюджету місцевим бюджетам для надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, а також ревізія фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання, підпорядкованих Державній адміністрації залізничного транспорту України «Укрзалізниця».

Окрім того, фахівці обласної фінінспекції проведуть ревізію використання бюджетних коштів, виділених окружним виборчим комісіям для проведення парламентських виборів у 2012 році.

Дізнаються ревізори і про те, як використовуються бюджетні кошти в установах охорони здоров'я та соціального захисту населення Черкащини.

Також планується проведення ревізій фінансово-господарської діяльності КП «Черкаське обласне об’єднане бюро технічної інвентаризації», ДК «Укртрансгаз» Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», ПАТ НАК «Украгролізинг», а також  ДЗ «Спеціалізована медико-санітарна частина № 14» Міністерства охорони здоров’я України.

У полі зору фахівців Держфінінспекції опиняться і районні бюджети. Так, у ІV кварталі 2012 року проводитиметься ревізія місцевих бюджетів на території Чорнобаївського району.

Аудитори інспекції проведуть аудит діяльності Державного підприємства «Черкаський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України».

Про факти порушення фінансового законодавства зазначеними об'єктами можна повідомляти за «телефоном довіри» №63-85-90, який працює у Держфінінспекції в Черкаській області щодня, зазначають у прес-службі установи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100