реклама
Sucurity Police

реклама

Під час воєнного стану черкаські комунальники продовжують тримати місто в чистоті: упорядковують вулиці, кипить робота і в парках та скверах. Скошену в них траву віддають для годівлі тварин у зоопарку.

image.php На сьогодні всі комунальні служби міста працюють як єдиний механізм, допомагаючи одне одному, аби попри всі виклики в державі наше місто лишалося комфортним.

Один із фрагментів щоденної злагодженої роботи комунальників демонструє співпраця «Дирекції парків» і Черкаського міського зоологічного парку «Рошен».

Щотижня з метою благоустрою в кожному з парків та скверів міста скошують траву. Потім її передають на корм тваринам до міського зоопарку.

Директор зоологічного парку Євгеній Ван підтверджує, що свіжий зелений корм стає в нагоді при формуванні раціону копитних тварин. Принагідно зазначає, що в зоопарку в цілому дещо збільшилась кількість тварин – у зв’язку з тим, що в Черкасах «отримали тимчасову прописку» тварини, які разом зі своїми господарями виїхали з Харкова та з-під Києва, де велися бойові дії.

Додамо, що на сьогодні триває облаштування працівниками КП «Дирекція парків» алей парків і скверів міста.

Наразі працівники продовжують висаджувати клумби та встановлювати кашпо з квітами в Дитячому парку, в парку Перемоги, у скверах Богдана Хмельницького та за Будинком рад.

Про це інформує сайт Черкаської міської ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100