реклама

реклама

За принципової позиції Черкаської обласної прокуратури доведено у господарському суді незаконність угоди відчуження рекламних конструкцій типу білборд, розташованих у м. Черкаси, інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Суд

Установлено, що приватне підприємство мало борг перед міським бюджетом за користування місцями під розміщення білбордів у сумі 3,1 млн грн.

З метою ухилення від виконання судового рішення про сплату вказаної суми, здійснило продаж свого майна – 124 рекламних засобів типу білборд пов’язаній з ним іншій юридичній особі.

Зокрема, як з’ясовано з публічно доступних даних декларації представника органу місцевого самоврядування, засновники та керівники обох підприємств є чоловіком та дружиною.

У суді прокурор довів, що спірні правочини вчинені боржником у період настання у нього зобов’язання із сплати заборгованості перед бюджетом, спрямовані на втрату боржником платоспроможності, що вказує на недобросовісність боржника та наявність в угодах ознак так званого фраудаторного правочину.

Господарським судом Черкаської області 10.05.2022 за позовом Черкаської окружної прокуратури визнано недійсними договори купівлі-продажу рекламних конструкцій, кошти від реалізації яких на виконання судового рішення мають бути скеровані до бюджету міста Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Радистка 14.05.2022 18:29
****** з «європейської солідарності»
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 1 14.05.2022 15:15
А он получил повестку??Или никак не не догонят??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Вот 14.05.2022 14:11
Цитую Явір:
Кудаткин?
она "европейска солидарнисть",все для победы...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Явір 13.05.2022 15:02
Кудаткин?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100