реклама
Sucurity Police

реклама

Не так давно у Золотоніській гімназії імені Скляренка заклали «Сад Перемоги». Золотонісці охоче долучаються до всеукраїнського руху і роблять свій маленький внесок у нашу перемогу. Наступний «Сад…» з’явився у селі Крупське.

o_1g2rjca1i1uh5lhif571b18tcn4g

Про це повідомляє видання Золотоноша.City.

Як повідомила староста села Надія Хомут, працівники Крупського навчально-виховного комплексу вирішили вступити до лав «городніх військ» і долучитися до корисної програми «Садів…». У цей тяжкий для країни час завзяті працівники освітнього закладу під очільництвом креативної і непосидючої директорки Любові Безкровної опорядили аж 10 соток землі!

Для реалізації свого задуму активісти розорали закинуту земельну ділянку поруч із школою. Вони намагалися висадити якнайбільше культур, які є у щоденному вжитку школярів та дошкільнят: це і картопля, і морква, і столовий буряк, і цибуля, і квасоля. Працьовиті освітяни щиро переконані, що коли восени НВК запрацює у звичайному режимі, вихованці отримають нагоду харчуватися смачними овочами без домішок та зрощених з любов’ю!

Проте не хлібом єдиним. Окрім корисного, не слід забувати також про високе та духовне, зокрема про красу довколишнього світу. Аби жива природа забуяла додатковими барвами, клумби НВК поповнилися новими культурами: вони квітнуть з початком перших теплих днів, тішачи око своєю невимовною красою. Задля втілення цього задуму освітяни заручилися підтримкою міських квітникарок під очільництвом директорки підприємства з благоустрою Олени Козлової. Ще із січня у золотоніській теплиці була висіяна розсада найрізноманітніших акліматизованих рослин, щоби у з настанням травневого тепла забуяти на сільських клумбах.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100