реклама
Sucurity Police

реклама

Незважаючи на воєнний стан у країні, комунальники Черкас готуються до нового опалювального сезону. Вони випробовують теплові котельні, проводять регламентні роботи на мережах і ліквідовують виявлені пошкодження, повідомляють у міськраді.

3j0a4417_3_480x270

«Завдання міської влади і комунальних служб – зробити все, щоб у новому опалювальному сезоні усі будинки нашого міста були забезпечені теплом і гарячою водою. Саме тому традиційно у міжопалювальний період проводиться підготовка і перевірка тепломереж. Принагідно перепрошую у містян за тимчасові незручності», — зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

У Черкасах обидва підприємства-теплопостачальника (КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» і ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно») активно готуються до зими.

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» завершено випробування теплових котелень: по вул. Надпільній, вул. Смілянській (без відключення гарячого водопостачання).

З відключенням гарячого водопостачання:

- у житлових будинках, які знаходяться в районі Національного університету ім. Б.Хмельницького;

- від котельні по вул. Євгена Кухарця,

- від котельні по вул. Онопрієнка (м-н «Луначарського»).

На сьогодні підприємством проводяться регламентні роботи на мережах та ліквідовуються пошкодження.

Всього за результатами проведення гідравлічних випробувань виявлено 46 пошкоджень теплових мереж, з них 8 на відомчих та безгосподарських мережах. Наразі вже ліквідовано 20 поривів.

ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно», проведено 1(А) та 1(Б) етапи гідравлічних випробувань:

з 26.04.2022 – центральна частина міста; виявлено пошкодження по вул. Небесної Сотні, ведуться роботи з усунення. Після усунення пошкоджень гідравлічні випробування продовжаться;

з 05.05.2022 – район ринку «Кривалівський»; через виявлений порив гаряче водопостачання відновлено частково. Ведуться підготовчі роботи для усунення пориву;

з 10.05.2022 – район колишнього кінотеатру «Мир»; станом на 17.05.2022 ведуться роботи з усунення пориву тепломережі, орієнтовний термін завершення робіт – 20.05.2022;

з 11.05.2022 – район залізничного вокзалу; виявлені пошкодження теплових мереж.

Станом на сьогодні виявлено 12 поривів на магістральних теплових мережах, 5 з яких ліквідовано.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100