реклама
Sucurity Police

реклама

22 травня 2022 року о 10.30 год у Каневі на Тарасовій Горі у музеї Т.Шевченка (виставковий зал) у рамках відзначення 161-річниці повернення Тараса Шевченка в Україну відбудеться концерт. В програмі звучатимуть вокальні твори українських композиторів на слова Тараса Шевченка у виконанні Микити Олійника (тенор) та Сергія Леонтьєва (фортепіано).

282122521_5458833930802930_7198841271776307345_n

Про це повідомляють у Шевченківському національному заповіднику.

Микита Олійник– дипломант міжнародних конкурсів, соліст театру «Київська Опера».

Народився у місті Каневі. По закінченню класу бандури у Канівській ДШМ навчався на народному відділі Черкаського музичного училища.

У 2012 році вступає до Національної музичної академії України (клас бандури К.Г. Новицького, клас вокалу Л.А. Ларікової), де під час навчання дізнається про свій співацький голос – тенор. З цього часу Микита вирішує пов'язати своє життя з мистецтвом академічного вокалу і, отримавши в 2016 році диплом бакалавра, вступає до того ж вишу на кафедру сольного співу (клас вокалу Г.М. Кабки). Ще під час навчання в академії Микита вирішує спробувати себе на оперній сцені та за результами конкурсу, стає солістом Київського муніципального академічного театру для дітей та юнацтва («Київська Опера»).

Cергій Леонтьєв – композитор, кандидат мистецтвознавства, лауреат премії імені Л. Ревуцького, член Національної спілки композиторів України.

Народився у місті Каневі. 2015 року закінчив магістратуру за спеціальністю «Композиція» (клас композиції І.В. Щербакова) та 2018 року – аспірантуру на кафедрі теорії музики Національної музичної академії України.Сергій є автором музики до художніх, документальних, анімаційних фільмів та автором наукових статей, присвячених музичній композиції у ігровому кінематографі. Творчий доробок композитора складають твори різних жанрів: камерні та симфонічні твори, хорові мініатюри, електроакустична музика та естрадна музика.Його твори виконуються у Франції, Австрії, Німеччині, Польщі, Литві, Білорусії, Китаї та Україні; у рамках фестивалів («KyivMusicFest», «Музичні прем’єри сезону»,«EM-visia», «Два дні та дві ночі нової музики», «Музичні імпрези України», «Фарботони», «Книжковий арсенал» та «Німі ночі»).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100