реклама

реклама

69 – ту річницю визволення району відзначали мешканці Золотоніщини. У деяких селах з цієї нагоди відбулися урочисті мітинги – реквієми, зокрема, в Піщаному громада урочисто відкрила меморіал пам’яті загиблих визволителів. Народний депутат України Богдан Губський приїхав до Піщаного, вклонився пам’яті воїнів та поклав квіти до меморіалу. Про це інформує прес-служба нардепа.

Потому народний депутат зустрівся з мешканцями села, які того дня відзначала ще й День села. Подарунком до свята став концерт художньої самодіяльності, підготований сельчанами – піщанський хор виступав під музичний супровід новенького баяну, придбаного за ініціативи народного депутата в рамках його програми «Культура і духовність», яка передбачає підтримку та розвиток вітчизняної культури.


Богдан Губський відвідав села Чапаєвка, яке цього дня відзначало День села, та Коробівка, де зустрівся з місцевою громадою. Вшанував пам’ять полеглих нардеп і в Гельмязові.

Спілкуючись з золотонісцями, народний депутат подякував їм  за збереження історичної пам’яті та запевнив, що і надалі опікуватиметься вирішенням проблем людей похилого віку, зокрема пенсіонерів, дітей війни та ветеранів.

«У цей день я з прикрістю ще раз пересвідчився, що багато людей похилого віку, не отримали тих виплат, які їм гарантує держава. Я доб’юся того, щоб кожна людина, яка пережила жахіття війни, зокрема це стосується дітей війни, отримала усі належні виплати. Наразі в кожному селі я збираю списки тих дітей війни, які не отримали коштів, вивчу це питання і доб’юся, щоб кожна дитина війни, якій заборгувала держава, отримала свої виплати», - підкреслив народний депутат.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Словянка 26.09.2012 08:32
Губський відстоює тільки свої інтереси. Виключно свої. ....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Виборець 25.09.2012 23:28
Богдан, ти ще у фракції БЮТ цього добивався .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Василь 25.09.2012 14:40
Бодя послідовник соціалістичних ідей Мороза С. С? Головне - щоб діти Кучми їх отримали! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100