реклама

реклама

20-21 вересня на запрошення народного депутата Віктора Коржа славнозвісні «кролики» дали двогодинний сольний концерт  у місцевих Будинках культури с. Піщане та с. Мошни.

Концерти відбулись з аншлагом, на народних артистів України приходили подивитися навіть жителі сусідніх сіл.

Віктор Корж, Володимир Данилець, Володимир Моісеєнко та маленький перспективний гуморист Рома Ільяшенко

Віктор Корж, Володимир Данилець, Володимир Моісеєнко та маленький перспективний гуморист Рома Ільяшенко


Нова програма зі свіжими жартами на злободенні теми припала до душі як старшому поколінню, так і молодшому. Глядачі не хотіли відпускати артистів, шалено аплодували стоячи. Наприклад у Піщаному із захватом спостерігав за іменитими артистами один з наймолодших глядачів - Роман Ільяшенко, якого батьки привезли аж із Гельмязева, адже сам він уже відомий в районі гуморист – має понад 60 виступів, лауреат конкурсу «Грайлива веселка», цього року планує взяти участь у проекті «Україна має талант».

Володимир Данилець та Володимир Моісеєнко після концерту спілкувались із місцевим населенням, роздавали автографи, відповідали на запитання. Артисти особисто знайомі з Віктором Коржем більше десяти років. Знають його як порядну людину, яка завжди тримає дане слово, тому вони висловились на підтримку народного депутата, який може реально працювати на окрузі, вирішуючи найболючіші проблеми населення.

«Вибори – як рибалка. Хтось намагається вигадати незвичайну наживку, хтось намагається ловити на пустий гачок. Успіх очікує лише на професійного рибалку. Але якщо риба не ловиться, то їй не накажеш. Так і в нашому випадку, скільки б гречки чи інших подарунків не роздавали кандидати, люди оберуть того, хто реальними справами показує свою спроможність працювати на користь громади. Ми ніколи не виступали за гроші у підтримку когось, сюди ми приїхали як друзі кандидата. А Віктор Корж дійсно заслуговує на довіру людей», - зазначив Володимир Данилець.

27 та 28 вересня концерти «Кроликів» відбудуться у селі Руська Поляна та Свидівок (Будинок культури села о 17:00). 5 жовтня сольний концерт відбудеться у  місті Золотоноша.

27 вересня Володимир Данилець та Володимир Моісеєнко стануть гостями телеканалу «Рось». Запрошуємо всіх бажаючих.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Гость 25.09.2012 13:20
Наверное капустки захотели.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 фіквам 25.09.2012 11:41
продажні..............якщо за гроші - зрозуміло, якщо за ідею - злочин.
Вірю . що черкащани все правильно зрозуміють.
Ні единого голосу провладним ............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Мы с мамой эстеты 25.09.2012 11:16
и с того момента станут для меня "Коржыками"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100